Aandelen

Orderuitvoering

Bocklandt is als beursvennootschap een specialist voor het aan- en verkopen van aandelen, zowel op Euronext (Brussel, Amsterdam, Parijs, Lissabon) als op de andere wereldbeurzen.

Wij garanderen u een snelle en correcte uitvoering van uw orders volgens de geldende MiFID-voorschriften. Bovendien kunt u onmiddellijke informatie krijgen over alle details betreffende de uitvoering, zoals de aan- en verkoopprijs, het aantal orders in de markt en het verhandelde volume.

Selectielijsten

Bocklandt heeft geen aparte studiedienst die aandelenanalyses uitvoert, maar maakt gebruik van de analyses die door externe specialisten terzake gepubliceerd worden. Op basis van die informatie en de meest recente gegevens over de aandelenbeurzen, stellen wij een selectielijst op, die (minimum) maandelijks wordt aangepast:

 

Waarschuwing:

De informatie met betrekking tot beleggingsinstrumenten op deze website is louter indicatief bedoeld. De informatie die zij inhoudt is zorgvuldig geselecteerd uit de informatie die aan ons werd aangeleverd door diverse financiële instellingen. Zij kan in geen geval beschouwd worden als een voorstel tot aankoop of verkoop van de effecten die erin zijn opgenomen. De gegevens bieden geen zekerheid inzake de toekomstige evolutie van de waarde. De opgenomen gegevens zijn geselecteerd op de datum die vermeld staat bij de gegevens. Voor de huidige voorwaarden dient u contact op te nemen met ons kantoor.

Het oordeel of deze beleggingen voor u passend of geschikt zijn, zal afhankelijk zijn van de gegevens die u de beursvennootschap ter beschikking stelt, op basis waarvan zij u een beleggerprofiel kan adviseren.5