Beleggingsfondsen

Door de onafhankelijkheid van onze beursvennootschap kunnen we u een groot gamma aan beleggingsfondsen aanbieden. Dit gamma bevat niet enkel Belgische fondsen, maar vooral de fondsen van de grote fondsenbeheerders.

Voor de analyse van de fondsen maken we gebruik van het SG Fund Research-platform dat wereldwijd een 3000-tal fondsen screent. Deze screening resulteert bij het platform in een selectielijst van favoriete fondsen, verdeeld per deelgebied (per activaklasse, sectorale benadering of geografische spreiding). Daarnaast toetsen we deze selectie af op de bevindingen van Morningstar (onafhankelijke fondsenscreener).

Deze screening gebeurt minimum maandelijks en resulteert in de aanpassing van onze selectielijst van beleggingsfondsen die u hieronder kunt raadplegen.

 
We kunnen het beleggingsfonds van uw keuze voor u nakijken of hierin handelen. Daarvoor kunt u het best contact met ons opnemen.

De meeste beleggingsfondsen kunnen wij voor u aankopen aan een instapkost van 1,50% (behoudens andere bepaling door de uitgevende instelling).

Waarschuwing:

De informatie met betrekking tot beleggingsinstrumenten op deze website is louter indicatief bedoeld. De informatie die zij inhoudt is zorgvuldig geselecteerd uit de informatie die aan ons werd aangeleverd door diverse financiële instellingen. Zij kan in geen geval beschouwd worden als een voorstel tot aankoop of verkoop van de effecten die erin zijn opgenomen. De gegevens bieden geen zekerheid inzake de toekomstige evolutie van de waarde. De opgenomen gegevens zijn geselecteerd op de datum die vermeld staat bij de gegevens. Voor de huidige voorwaarden dient u contact op te nemen met ons kantoor.

Het oordeel of deze beleggingen voor u passend of geschikt zijn, zal afhankelijk zijn van de gegevens die u de beursvennootschap ter beschikking stelt, op basis waarvan zij u een beleggerprofiel kan adviseren.

nn-investment-partners_logo schroders carmignac jp-morgan

flossbach henserson robeco franklin-templeton

skagen dcna amundi blackrock